Netwerkbeheer

Naast het stukje systeembeheer richt Pruim IT zich ook op netwerkbeheer. Ondernemers en werknemers zijn steeds vaker mobiel aan het werk en er wordt meer gebruik gemaakt van externe netwerken. Dat betekent dat uw bedrijf elke seconde van de dag ‘toegankelijk’ moet zijn. Pruim IT zorgt voor de toegankelijkheid, maar wel met de deur op slot.

Vooral in een netwerksituatie is bescherming tegen beschadiging en uitval essentieel. Uw server staat immers vol met belangrijke gegevens. Preventief onderhoud is daarom één van onze belangrijkste taken. Vanuit onze thuisbasis controleren wij uw netwerk en apparatuur op een goede werking. Daarnaast checken we het functioneren van uw back-up systeem en zorgen we voor een stevige Firewall en Virusscanner. Zo worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en weet u zeker dat uw netwerk hermetisch gesloten is voor ongewenste indringers. Dat is netwerkbeheer volgens Pruim IT. 

PAG-_nz84596-reportage-LR-14

Vraag over een dienst? Neem contact met ons op!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en wensen te bespreken!