Systeem- en netwerkbeheer

Als ondernemer ziet u systeembeheer waarschijnlijk als een van de minst interessante thema’s binnen uw onderneming. Pruim IT kan zich dat heel goed voorstellen. U bent immers het liefst met uw werk bezig en systeembeheer laat u bij voorkeur aan een gespecialiseerde partij over. Pruim IT is deze gespecialiseerde partij. Wij controleren en onderhouden uw apparatuur en programma´s, dragen zorg voor updates en voorkomen eventuele storingen. Het resultaat: problemen met slecht functionerende servers, defecte computers of vastgelopen printers worden meteen opgespoord en opgelost. En u? U kunt gewoon verder met uw werk.

Lees meer over Netwerk en Systeem
systeembeheer

VoIP en Mobiel

Overal bereikbaar via één nummer met VoIP en Mobiel. Op uw éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw HIP bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van Pruim IT, en verlaagt HIP uw gesprekskosten.

Lees meer over VoIP en Mobiel
PRUIM_0000s_0008_Paul-van-der-Wal-fotografie-Pruim-automatisering-Lq-34.jpg

Support en Beheer

Onze dienst Support en Beheer omvat het leveren van professionele hulp bij allerlei IT-vraagstukken, zoals netwerkproblemen, software-installaties en serveronderhoud. Vaak omvat deze dienst ook het monitoren van systemen en het aanbieden van preventieve onderhoudsmaatregelen. Een goede Support en Beheer service biedt een flexibele oplossing, die is afgestemd op de specifieke behoeften van een klant. Het team van deskundigen bij een IT-bedrijf is toegewijd aan het bieden van efficiënte en betrouwbare ondersteuning om zo de productiviteit van klanten te maximaliseren.

Lees meer over Support en Beheer
PRUIM_0000s_0007_Paul-van-der-Wal-fotografie-Pruim-automatisering-Lq-13

Vraag over een dienst? Neem contact met ons op.

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en wensen te bespreken!